Nyheter

Sommar 2017

Sommarledigheten närmar sig med stormsteg och vi vill informera kunder och samarbetspartners att vi kommer att hålla semesterstängt på kontoret och fabriken under vecka 29 & 30. Boka därför era leveranser inför sommaren snarast! Det är också bra om ni … Läs mer »

Glad midsommar

Oj, vad fort tiden har gått i år. Det är redan midsommarafton och snart halva året har passerat. Vi har hunnit med att ställa ut på Nordbygg mässan, ökat försäljningen inom alla produktområden samt stärkt vår närvaro geografiskt i landet. … Läs mer »

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ NORDBYGG 2016

Varmt välkommen att besöka oss i monter C01:50 på Nordbygg 2016. Vi finns tillgängliga för era frågor om bl.a. hållbart byggande, sunda byggmaterial, diffusionsöppna konstruktioner, cellulosaisolering och luft- och vindtätning. Missa inte vår nya automationsutrustning ISOblow Elements för isoleringsarbetet i … Läs mer »

Semesterstängt sommaren 2015

Under vecka 29-30 har vi semesterstängt för underhåll av fabriken och passar då på att även stänga ner kontoret och ge alla medarbetare lite tid för att ladda batterierna inför ännu en spännande och hektisk höst och vintersäsong. Vi ser … Läs mer »

NYHET! ISOblow Standard XL Isolermaskin

Våra kunder har länge efterfrågat en enkel och extra prisvärd maskin med stor kapacitet. Svaret från oss är ISOblow Standard XL. Maskinen har turbinfläkt samt stor luftsluss likt sitt större syskon ISOblow Profi. Dock är har den inte lika avancerad … Läs mer »

Vi levererar fasadduk till SKANSKA och Herrestaskolan

Herrestaskolan är just nu under uppförande på det gamla flygfältet som snabbt håller på att omvandlas till Barkarbystaden. Skolan är ritad av Liljewall Arkitekter och byggnaden uppförs av Skanska på uppdrag av Järfälla kommun. Vi har fått uppdraget att leverera … Läs mer »

ISOCELL GmbH köper Miljöbyggsystem MBS AB

Miljöbyggsystem MBS AB (MBS) har varit ISOCELLs Svenska distributionspartner sedan 2011. I augusti 2013 startade leveranserna från vår gemensamma fabrik för cellulosaisolering i Tibro och sedan dess har vi attraherat många nya kunder i Skandinavien. Nu gör vi oss redo … Läs mer »

ISOblow Elements

Under semestern levererade Miljöbyggsystem MBS den första ISOblow Elements utrustningen till Tornedalshus. Vi kommer uppdatera med fler bilder från deras fabrik under hösten. Kontakta oss idag för att veta mer om ISOblow Elements och hur vi kan hjälpa er att … Läs mer »